Παθησεις

Αναπνευστικά Προβλήματα

Ασκήσεις και τεχνικές για τη διευκόλυνση των ασθενών με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνοντας τον αναπνευστικό αερισμό και αυξάνοντας την αναπνευστική ικανότητα.
Σημαντικότερες Περιπτώσεις: Αναπνευστική Ανεπάρκεια – Μετεχειργουργικά Αναπνευστικά Σύνδρομα

Λεμφοιδήματα

Αποκατάσταση της κινητικότητας και εύρος των κινήσεων λόγω του οιδήματος ή της σκλήρυνσης του δέρματος των άκρων που οφείλεται σε δυσλειτουργία των λεμφαγγείων.
Νευρολογικές Παθήσεις

Ορθοπαιδικές Παθήσεις

Θεραπεία των παθήσεων και των τραυματικών κακώσεων του μυοσκελετικού συστήματος μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ασκήσεων και τεχνολογικού εξοπλισμού.
Σημαντικότερες Περιπτώσεις: Αυχενικό Σύνδρομο – Οσφυαλγία – Τενοντίτιδα – Ισχιαλγία – Οστεοπόρωση – Κατάγματα – Περιαρθρίτιδα – Επικονδυλίτιδα – Χονδροπάθεια γόνατος

Νευρολογικές Παθήσεις

Σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές και εξατομικευμένο πρόγραμμα λειτουργικών ασκήσεων για την αποκατάσταση και τη βελτίωση του μυϊκού και νευρικού συστήματος.
Σημαντικότερες Περιπτώσεις: Εγκεφαλικό Επεισόδιο – PARKISON – Ημιπληγία – Τετραπληγία – Σκλήρυνση κατά πλάκας – Νόσος κινητικού νευρώνα (ALS) – Πάρεση νεύρων

Αθλητικές Κακώσεις

Συχνοί μυοσκελετικοί τραυματισμοί που οφείλονται σε υπερχρήση και υπερβολική καταπόνηση, αντιμετωπίζονται μέσω ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων ενδυνάμωσης.
Σημαντικότερες Περιπτώσεις: Αποκατάσταση χιαστών – Ρήξη αχιλλείου – Διαστρέματα – Θλάσεις – Αποκατάσταση μηνίσκου

Ρευματολογικές Παθήσεις

Ανακούφιση από τον πόνο και βελτίωση της λειτουργικότητας των αρθρώσεων και των ρευματικών παθήσεων.
Σημαντικότερες Περιπτώσεις: Ρευματοειδής Αρθρίτιδα – Αγκυλοποιητική Αρθρίτιδα – Ρευματοπάθεια