Ποιοι Είμαστε

Θάνος Τσιαμπάς

Θάνος Τσιαμπάς

(Συνιδρυτής και Eπιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Φυσικοθεραπείας Physioaskisis – Φυσικοθεραπευτής)

 

Απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Semmelweis της Βουδαπέστης, τμήμα Επιστημών Υγείας,όπου έλαβε το πτυχίο του με άριστα. Ύστερα συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Brighton της Μεγάλης Βρετανίας.

Περίοδος σπουδών: 2003-2009.
Επαγγελματικη εμπειρία: Εργάστηκε αποκτώντας κλινική εμπειρία σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, σε κέντρο φυσικοθεραπείας, καθώς και συνεργάστηκε με την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου. Παράλληλα εργαζόταν και ως ελεύθερος επαγγελματίας με εμπειρία κυρίως σε νευρολογικές παθήσεις (2010-2013).
Μετακόμισε στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία, όπου εργάστηκε στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης Czech Rehabilitation Center ως υπεύθυνος τμήματος, αποκτώντας εμπειρία σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,ορθοπεδικές και ρευματολογικές παθήσεις. (2013-2014)

Γιάννης Ταμπάκος

Γιάννης Ταμπάκος

(Εξωτερικός Συνεργάτης – Καθηγητής Φυσικής αγωγής – Personal Trainer)

 

 

Aπόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο τομέα της Αθλητιατρικής στο Κύκλο Σπουδών «Ευρωστία και Υγειά».
Περίοδος σπουδών: 2000-2004.
Επαγγελματικη εμπειρία: Εργάζεται στα εκπαιδευτήρια Δούκα ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και είναι υπεύθυνος λειτουργίας του αθλητικού συλλόγου των εκπαιδευτηρίων.
Κατά την εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε με το Στίβο και το άθλημα που διακρίθηκε και έγινε Πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας ήταν τα 1500 μέτρα.

 

 

 

 

Πολίτης Λεωνίδας

Πολίτης Λεωνίδας

(Εξωτερικός Συνεργάτης – Εργοθεραπευτής)


Απόφοιτος του Tεχνολογικού Iδρύματος Eπαγγελμάτων Yγείας και Πρόνοιας Αθηνών, τμήμα Εργοθεραπειας.

Περίοδος σπουδών: 2000-2004.

Επαγγελματικη εμπειρία: Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας Φιλοκτήτης 2007-2010, Ιατρική Άσκηση 2010-2012 (προϊστάμενος τμήματος εργοθεραπειας), King Abdulaziz Medical City Riyadh 2013-14 και Μεσογειακό κέντρο αποκατάστασης 2014 έως σήμερα (προϊστάμενος τμήματος εργοθεραπειας), με εξειδίκευση στην αποκατάσταση ενηλίκων με νευρολογικές διαταραχές. Πιστοποιημένος στις PNF, Bobath και FTM μεθόδους.